Deprecated/www/mathiaswintherdko_755/public/wp-includes/class-wp-hook.php85

Deprecated/www/mathiaswintherdko_755/public/wp-includes/class-wp-hook.php87
Træterrasse | Dygtig tømrer i Roskilde | Få et uforpligtende tilbud

Træterrasse

Hos Tømrer & Snedkerfirma Mathias Winther ApS er vi specialister i at lave træterrasse – især de mere krævende af slagsen. Vi ønsker at hjælpe dig med at udleve din drøm om en træterrasse, da vi kender værdien i at have et dejligt terrasseområde, der skaber rammerne for ro, hygge og sammenkomster.

Vi udfører også opgaver som bl.a:

Vores mål er at bygge en træterrasse, som er funktionel og som er tilpasset husets identitet, samtidig med at den er tilpasset ud fra dine ønsker og behov. Vi starter derfor altid ud med en god dialog. Det er med til at sikre, vi kan levere en unik træterrasse, du som kunde kan være 100% tilfreds med. Din tilfredshed er vores succes.

Arbejdsprocessen når vi bygger træterrasse

Skal du have en ny træterrasse, der er skræddersyet dine ønsker? Vores tømrer har mange års erfaring i at lave forskellige typer af terrasser. Gennemskuelighed er vores nøgleord til vores kunder, og vores arbejdsproces er derfor som følger:

  • Du ringer eller udfylder vores kontaktformular med så mange informationer som muligt
  • Vi ringer til dig og aftaler et mødetidspunkt - naturligvis helt uforpligtende.
  • Vi kommer sammen med dig frem til en nøje tilpasset løsning.
  • Arbejdet påbegyndes - og stopper først når du er fuldt ud tilfreds.

Fokus på kundetilfredshed

Når vi sammen med dig har et møde, kommer vi altid med et tilbud på en træterrasse som opfylder dine forventninger både økonomisk og til selve terrassens udformning og funktionalitet.

Vi er naturligvis meget åbne for dine ønsker og behov til terrassen, og lægger en værdi i at udforme en løsning efter disse. Du vil altid blive mødt med et smil og ydmyghed overfor opgaven, når vi står for dit projekt.

Udlev din terrasse drøm i dag

Vi laver alle typer af træterrasser, og vi sørger altid for at vores kunder er fuldt ud tilfredse. Ring til os i dag på telefon 22 27 44 05 og lad os tage en snak om din nye træterrasse. Alternativt kan du udfylde kontaktformularen her på hjemmesiden, eller sende en mail til os på info@mathias-winther.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Vi lever af glade kunder!

Tag på hus og carport

Vi hyrede Mathias Winther til at skifte vores gamle eternittag til et nyt tegltag og til at lægge nyt tag på vores carport. Vi kan kun give Mathias og hans hold de bedste anbefalinger, for vi har intet at udsætte på deres flotte arbejde, der blev udført til tiden og til prisen… Læs mere

Udskiftning af tagplader

Professionelle hele vejen igennem, både hvad angår kvalitet, levering, overholdelse af aftaler og tilgængelighed/kommunikation.

Vil klart anbefale Tømrer/Snedkerfirmaet Mathias Winther ApS

Gavle, tagryg og hegn

Vender altid tilbage på aftalt tidspunkt. Der er en rigtig god kommunikation gennem hele processen. Nem at få kontakt med. Følger op på opgaven løbende, samt laver slutevaluering. Er meget ærekær omkring sit arbejde, og serviceniveauet er meget højt. Mathias er et godt vælg, da pris og deadlines samtidig overholdes… Læs mere

Nyt tag

..Kommunikationen var hele vejen igennem rigtig god og det vi aftalte blev lavet med et smil af gutterne. Til slut blev der ryddet pænt op og græsset blev gået efter med en rive, og til sidst lavede Mathias og jeg en gennemgang af taget for at se om det hele var som det skulle være. Det hele blev holdt indenfor den aftalte pris og det endelige resultatet blev rigtig pænt, så vi er glade og tilfredse.. Læs mere

Indhent et gratis og uforpligtende tilbud

: Implicit conversion from float 11.5 to int loses precision in on line : Implicit conversion from float 11.5 to int loses precision in on line