Deprecated/www/mathiaswintherdko_755/public/wp-includes/class-wp-hook.php85

Deprecated/www/mathiaswintherdko_755/public/wp-includes/class-wp-hook.php87
Tømrerarbejde i Roskilde | Fokus på godt håndværk | Kontakt os

Tømrerarbejde

Vi tilbyder kvalitet og godt håndværk, når vi udfører tømrerarbejde

Hos Tømrer & Snedkerfirma Mathias Winther ApS har vi mange års erfaring i at udføre tømrerarbejde af alle typer. Vi har en bred vifte af kompetencer, hvilket gør det muligt for os at levere høj kvalitet, uanset hvad din opgave måtte indebære.

Vi har som tømrer & snedker fokus på, at alle små detaljer bliver lavet til perfektion. Du er garanteret en løsning, der holder i mange år fremover.

Vi udfører bl.a. opgaver som disse:

Skal du bruge en erfaren tømrer, der ikke går på kompromis med kvaliteten? Så er vi de helt rigtige til opgaven. Vi benytter altid de bedste materialer, så du er sikker på et holdbart resultat.

Fokus på kundernes ønsker

Vi sørger for en god dialog fra start til slut. Det er med til, at vi kan levere en unik løsning, der er skræddersyet vores kunders ønsker og behov.

Vi sørger, for du har det fulde overblik over hele processen. Det skaber tryghed og tillid. Du vil også opleve fuld gennemsigtighed i alt arbejde. Det gør, at du ved præcist hvad du betaler for.

Vi står klar til at guide dig i alt fra materialevalg til, hvilke muligheder der er i netop dit projekt. Der vil altid blive taget højde for dig og dine behov. Vi finder en løsning, der møder dine behov både økonomisk, udseendemæssigt og ikke mindst funktionelt. Din tilfredshed er vores succes.

Kontakt vores dygtige tømrer for en skræddersyet løsning

Skal du bruge en erfaren tømrer til tømrerarbejde? Tøv ikke med at kontakt os. Vi står klar til at finde en løsning, der møder dine ønsker. Vores kompetente fagfolk er klar til at ligge en klar plan i samarbejde med dig.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 22 27 44 05 du kan også skrive til os på mail info@mathias-winther.dk eller udfylde vores kontaktfomular her på siden så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig.

Vi lever af glade kunder!

Tag på hus og carport

Vi hyrede Mathias Winther til at skifte vores gamle eternittag til et nyt tegltag og til at lægge nyt tag på vores carport. Vi kan kun give Mathias og hans hold de bedste anbefalinger, for vi har intet at udsætte på deres flotte arbejde, der blev udført til tiden og til prisen… Læs mere

Udskiftning af tagplader

Professionelle hele vejen igennem, både hvad angår kvalitet, levering, overholdelse af aftaler og tilgængelighed/kommunikation.

Vil klart anbefale Tømrer/Snedkerfirmaet Mathias Winther ApS

Gavle, tagryg og hegn

Vender altid tilbage på aftalt tidspunkt. Der er en rigtig god kommunikation gennem hele processen. Nem at få kontakt med. Følger op på opgaven løbende, samt laver slutevaluering. Er meget ærekær omkring sit arbejde, og serviceniveauet er meget højt. Mathias er et godt vælg, da pris og deadlines samtidig overholdes… Læs mere

Nyt tag

..Kommunikationen var hele vejen igennem rigtig god og det vi aftalte blev lavet med et smil af gutterne. Til slut blev der ryddet pænt op og græsset blev gået efter med en rive, og til sidst lavede Mathias og jeg en gennemgang af taget for at se om det hele var som det skulle være. Det hele blev holdt indenfor den aftalte pris og det endelige resultatet blev rigtig pænt, så vi er glade og tilfredse.. Læs mere

Indhent et gratis og uforpligtende tilbud

: Implicit conversion from float 11.5 to int loses precision in on line : Implicit conversion from float 11.5 to int loses precision in on line