Renovering af hus

Vi er specialister i renovering af hus

Vi har gennem mange år stået for store og små renoveringer af hus og lejligheder. Vi har tilegnet os en bred vifte af kompetencer, hvilket gør det muligt for os at varetage alle typer af renoveringer.

Renovering af hus kan være en kompleks omgang. Vi er med dig hele vejen. Vi sørger for, at du hele tiden har et overblik over processen og ikke mindst de muligheder, der ligger i dit hus.

Vi udfører også opgaver som bl.a.

Skal du bruge en erfaren tømrer til renovering af hus eller lejlighed? Vi står klar til at føre din ønsker til ud i livet. Vi kan med vores erfaring og ekspertise på området rådgive dig, så du får en løsning, der matcher dine behov. Vi leverer altid et holdbart resultat, der holder i mange år fremover.

Kunderne er altid i centrum

Når du er kunde hos os, vil du altid føle dig i centrum. Vi lægger vægt på en god dialog fra start til slut. Det sikrer, at vi kan levere en renovering af hus eller lejlighed, der lever 100% op til dine forventninger. Vi lever af glade og tilfredse kunder. Vores arbejde er derfor først færdigt, når du er tilfreds med resultatet.

Vores dygtige fagfolk kan guide dig i alt fra materialevalg til processen der der ved renovering af hus. Vi sikrer os, at du hele tiden ved, hvad der sker. Vi vægter kundernes tryghed højt. Vi har derfor altid fuld gennemsigtighed, så du ved, præcist hvad du betaler for.

Kontakt vores erfarne tømrer for en unik løsning

Går du og overvejer, om en renovering af dit hus kan betale sig? Tøv ikke med at kontakt os. Vores specialister i renovering står klar til at rådgive dig med udgangspunkt i dit hus eller lejlighed. Ofte kan der være mange penge at tjene ved en grundig renovering af hus. Det er nemlig med til at øge værdien af boligen.

Du er altid velkommen til at kontakte os for en snak på telefon 22 27 44 05 du kan også skrive til os på mail info@mathias-winther.dk eller udfylde vores kontaktformular her på siden så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi lever af glade kunder!

Tag på hus og carport

Vi hyrede Mathias Winther til at skifte vores gamle eternittag til et nyt tegltag og til at lægge nyt tag på vores carport. Vi kan kun give Mathias og hans hold de bedste anbefalinger, for vi har intet at udsætte på deres flotte arbejde, der blev udført til tiden og til prisen… Læs mere

Udskiftning af tagplader

Professionelle hele vejen igennem, både hvad angår kvalitet, levering, overholdelse af aftaler og tilgængelighed/kommunikation.

Vil klart anbefale Tømrer/Snedkerfirmaet Mathias Winther ApS

Gavle, tagryg og hegn

Vender altid tilbage på aftalt tidspunkt. Der er en rigtig god kommunikation gennem hele processen. Nem at få kontakt med. Følger op på opgaven løbende, samt laver slutevaluering. Er meget ærekær omkring sit arbejde, og serviceniveauet er meget højt. Mathias er et godt vælg, da pris og deadlines samtidig overholdes… Læs mere

Nyt tag

..Kommunikationen var hele vejen igennem rigtig god og det vi aftalte blev lavet med et smil af gutterne. Til slut blev der ryddet pænt op og græsset blev gået efter med en rive, og til sidst lavede Mathias og jeg en gennemgang af taget for at se om det hele var som det skulle være. Det hele blev holdt indenfor den aftalte pris og det endelige resultatet blev rigtig pænt, så vi er glade og tilfredse.. Læs mere

Indhent et gratis og uforpligtende tilbud