Få en eksklusiv løsning med glas

Glasværn

Med mange års erfaring inden for tømrerbranchen, har alle vores medarbejdere de kompetencer, der skal til for at levere kvalitetsarbejde hver gang.

Alle vores medarbejdere holder sig løbende opdateret omkring de nyeste metoder, samt løbende videreuddanner sig inden for de nyeste metoder og teknikker.

Glasværn og dets mange fordele

Den gode funktionalitet af glasværn er, at sådan en løsning er med til at afskærme for vind og trafik uden at gå på kompromis udsigten. Med et glasværn er du sikret naturligt dagslys og det flotte udsyn. Vi har mange års erfaring med løsninger inden for glasværn, og vi tilstår gerne med råd og vejledning, hvis du er tvivl om, hvad der kan lade sig gøre i dit hjem eller i din virksomhed.

Mulighederne er mange. Du kan overveje at bruge tonet glas, hvis det passer ind i boligens arkitektoniske udtryk, da det er med til at give huset en smuk kontrast. Modsat kan lyst og matteret glas have en flot virkning på mørkere boligere. En væsentlig overvejelse er dog også, hvis du ønsker at bevare noget privatliv for tætbeliggende naboer.

Giv trappen og indgangspartier et eksklusivt look

Der findes løsninger for enhver smag. Vi tilbyder glasrækværk, således at du kan give en afskærmning til din trappe som samtidig ikke lukker helt af for trappen.

Ved indgangspartier og lobbyer, hvor der kan være niveauforskelle, kan det være en rigtig god ide at få afskærmning med glas, da det giver et rent og moderne udtryk.

Vil du gerne vide mere?

Kontakt os i dag på telefon 22 27 44 05 og lad os tage en snak om dine ønsker og behov. Alternativt kan du sende os en e-mail på info@mathias-winther.dk eller udfylde kontaktformularen her på hjemmesiden.

Vi lever af glade kunder!

Tag på hus og carport

Vi hyrede Mathias Winther til at skifte vores gamle eternittag til et nyt tegltag og til at lægge nyt tag på vores carport. Vi kan kun give Mathias og hans hold de bedste anbefalinger, for vi har intet at udsætte på deres flotte arbejde, der blev udført til tiden og til prisen… Læs mere

Udskiftning af tagplader

Professionelle hele vejen igennem, både hvad angår kvalitet, levering, overholdelse af aftaler og tilgængelighed/kommunikation.

Vil klart anbefale Tømrer/Snedkerfirmaet Mathias Winther ApS

Gavle, tagryg og hegn

Vender altid tilbage på aftalt tidspunkt. Der er en rigtig god kommunikation gennem hele processen. Nem at få kontakt med. Følger op på opgaven løbende, samt laver slutevaluering. Er meget ærekær omkring sit arbejde, og serviceniveauet er meget højt. Mathias er et godt vælg, da pris og deadlines samtidig overholdes… Læs mere

Nyt tag

..Kommunikationen var hele vejen igennem rigtig god og det vi aftalte blev lavet med et smil af gutterne. Til slut blev der ryddet pænt op og græsset blev gået efter med en rive, og til sidst lavede Mathias og jeg en gennemgang af taget for at se om det hele var som det skulle være. Det hele blev holdt indenfor den aftalte pris og det endelige resultatet blev rigtig pænt, så vi er glade og tilfredse.. Læs mere

Indhent et gratis og uforpligtende tilbud