Få en tilbygning tilpasset dit behov

Tilbygninger

Har du planlagt om at udleve en drøm om flere kvadratmeter i boligen? Det kan være at du har udset et område af huset, som kunne passe perfekt til havens udformning – eller at du blot har brug for mere plads.

En tilbygning er oftest en nemmere og bedre idé i stedet for nybyggeri. Udover at give dig mere plads i huset, er en tilbygning også med til at øge husets salgsværdi, hvis du har i tankerne at sælge huset i fremtiden.

Hos Tømrer & Snedkerfirma Mathias Winther ApS har vi mange års erfaring inden for tilbygninger til alle typer huse. Uanset hvor du er i planlægningsfasen, står vi gerne til med uforpligtende råd og vejledning, da der er en del ting at tænke over, heriblandt:

  • Størrelsen
  • Arkitekturen
  • Bedste udnyttelse af eksisterende forhold
  • Formen
  • Boligtype

Herefter vil vi sammen med dig kortlægge dit tilbygningsprojekt, og komme frem til en løsning, som er tilpasset helt efter dine behov.

Vi tager os af hele entreprisen

Vi tilbyder at står for hele opgaven, idet at vi har mange samarbejdspartnere inden for alle nødvendige faggrupper. Således sørger vi for at hele projektet bliver udført planmæssigt og helt efter dine ønsker – uden du skal bekymre dig om noget.

Selvom du måske allerede har talt med håndværkere i forhold til dit tilbygningsprojekt, går vi til opgaven og løser den i højeste kvalitet og med de bedste materialer.

Lad os hjælpe dig

Vi går meget op i højeste kvalitet af håndværk, hvorfor du kan forvente en flot og holdbar finish. Yderligere sørger vi for, at hele bygningsprocessen er så effektiv og hurtig som muligt – uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Kontakt os i dag på telefon 22 27 44 05 og lad os tage en snak om dine ønsker og behov. Alternativ kan du sende os en e-mail på info@mathias-winther.dk eller udfylde kontaktformularen her på hjemmesiden.

Vi lever af glade kunder!

Tag på hus og carport

Vi hyrede Mathias Winther til at skifte vores gamle eternittag til et nyt tegltag og til at lægge nyt tag på vores carport. Vi kan kun give Mathias og hans hold de bedste anbefalinger, for vi har intet at udsætte på deres flotte arbejde, der blev udført til tiden og til prisen… Læs mere

Udskiftning af tagplader

Professionelle hele vejen igennem, både hvad angår kvalitet, levering, overholdelse af aftaler og tilgængelighed/kommunikation.

Vil klart anbefale Tømrer/Snedkerfirmaet Mathias Winther ApS

Gavle, tagryg og hegn

Vender altid tilbage på aftalt tidspunkt. Der er en rigtig god kommunikation gennem hele processen. Nem at få kontakt med. Følger op på opgaven løbende, samt laver slutevaluering. Er meget ærekær omkring sit arbejde, og serviceniveauet er meget højt. Mathias er et godt vælg, da pris og deadlines samtidig overholdes… Læs mere

Nyt tag

..Kommunikationen var hele vejen igennem rigtig god og det vi aftalte blev lavet med et smil af gutterne. Til slut blev der ryddet pænt op og græsset blev gået efter med en rive, og til sidst lavede Mathias og jeg en gennemgang af taget for at se om det hele var som det skulle være. Det hele blev holdt indenfor den aftalte pris og det endelige resultatet blev rigtig pænt, så vi er glade og tilfredse.. Læs mere

Indhent et gratis og uforpligtende tilbud