Ring og få et uforpligtende tilbud:

22 27 44 05

Arbejdsområder

Hos Tømrer/Snedkerfirma Mathias Winther klarer vi både store og små opgaver, vi brænder for godt håndværk, favner bredt og kan klarer alle typer opgaver inden for Tømrer- & Snedkerfaget, uanset størrelse. Kontakt os idag for at hører hvordan vi kan hjælpe med lige præcis dit projekt.

 

Herunder kan du læse en smule om hvad vi eksempelvis kan tilbyde.

Glas Skillevægge

Vi er specialister inden for opsætning af glas skillevægge og kan opsætte dette i mange miljøer, vi har bl.a. arbejdet med glas vægge fra Triplan i mange år, som er høj kvalitets vægge af mange former og kan blandt andet ses i deres brochurer via det nedenstående link.

Renovering

Et af vores store foretagende er istandsættelse af taglejligheder og ældre bygninger, hvor de får en overhaling af vores ærekære ansatte. Det bunder som regel i at starte forfra og dermed efterlade vores præg og et solidt stykke arbejde som afspejler hvem vi er og hvad vi kan.

Tage

Vi er altid stolte af at kunne vise vores tagprojekter frem. Vi laver alt såsom; faste undertage som vi altid kan anbefale med tilvalgte tegl fra byggeherre. Derudover kan vi bl.a. anbefale et huntonit undertag og derefter en diffusions åben undertag's dug. Disse tilvalg afhænger dog oftest af hvor meget der ønskes at gøres ud af projektet. Alt fra dette til stålplader, paptag og bølgeeternit isoleret tag plader fra bl.a. Plastmo som varmt kan anbefales til udestue tag.

Vinduer & Døre

Spar på energien og spar penge. Få nye vinduer & døre til lavest mulige priser igennem os, som vi også kan tilbyde nogle gode montage priser på.

Nybyg

Vi har arbejdet med nybyggeri af typehuse i et par år, hvor vi sammen med bygherrer nøje følger alle anvisninger og regler til punkt og prikke, hvorved vi sætter vores præg. Vi ser frem til flere af disse former for byggerier.

Terrasser

Vi har gjort os i mange former for terrasser. - Her ses eksempelvis en Hårdtræs terrasse i Jatoba træ hvor der er propper i skrue hullerne.

Total Entreprise

I forbindelse med de vellykkede total entreprise opgaver som vi har deltaget i, løser vi gerne sådanne opgaver i sammenhold med vores brede netværk af andre håndværks kollegaer, hvilket er vokset med, siden opstart af tømre/snedker firmaet i 2012 og som vi oplever god respons på.

Gulve

Gulve er en bred smag. Vi tilbyder derfor lægning af gulve i alle former.

Alt fra fyrretræs planker til klik gulve i vinyl, laminat og parketgulve.

Tilbygning

Står du med tanken om en ny garage, udestue eller udvidelse af eksisterende hus så stiller vi gerne vores kompetencer og ekspertise til rådighed.

Ejendomsservice

Vi står gerne til rådighed med mindre vedligeholdelses opgaver såsom gennemgang af fraflyttede lejligheder eller vedligeholdelse af facader mv.

Glasmontage & Glasværn

Vi favner bredt og kan bl.a. tilbyde levering og montering af glasværn sammen med MetalGlas, til mange forskellige brug. Disse har været prikken over i'et i adskillige af vores projekter og noget som vi lægger stor stolthed i at kunne fremvise. Se alle MetalGlas' moderne gelændere igennem linket forneden.

Køkken Montage

Ligesom med vores snedker finish i paneler, lister mv. lægger vi også stor vægt på vores køkken snedker arbejde, som ofte er den sidste montage i et byggeprojekt.

Vi har erfaring og kan hjælpe med mange forskellige køkken opsætninger.

Hovedgaden 440,

2640 Hedehusene

 

info@mathias-winther.dk

 

Tlf. 22 27 44 05

 

CVR: 38914782